Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Infrarood

Als onderneming wilt u zich natuurlijk onderscheiden door uw klanten net iets meer op het gebied van wellness te bieden. Of u nu een hotel, saunacomplex of een sportschool bezit, u kunt het verschil maken door te investeren in een kwalitatief hoogstaande infraroodcabine van Cleopatra.

Cleopatra is al jarenlang Nederlands producent van hoogstaande wellness producten voor professioneel gebruik. Doordat alle producten in eigen fabriek helemaal op maat worden gemaakt, zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of laat u vandaag nog vrijblijvend informeren door een van onze specialisten.

Waarom kiezen voor een infrarood sauna?

Wat zijn de voordelen van infraroodcabines?

Kenmerkend aan een infrarood sauna is dat u deze pas in werking hoeft te stellen op het moment dat de gasten of de klanten er gebruik van willen maken. Daarmee bespaart u, in tegenstelling tot een traditionele sauna, een hoop energiekosten.

Een sauna met infrarood is gemakkelijk in gebruik. Middels een eenvoudige bediening kunnen de infraroodstralers op elk gewenst moment worden ingeschakeld. Na het beëindigen van de sessie gaan de stralers vanzelf uit en dimt het licht. U heeft nergens omkijken naar en uw gasten hebben beslist genoten.

Een Finse sauna verschilt behoorlijk van een infrarood sauna. Voor een compleet aanbod kunt u het beste beide type sauna’s aanbieden. Het verschil tussen een Finse sauna of een infraroodcabine zit hem vooral in de luchtvochtigheid. Doordat de luchtvochtigheid en de temperatuur van een infrarood sauna een stuk lager liggen dan in een Finse sauna, kan men langer er langer in blijven zitten. Omdat men het langer uithoudt in een infraroodcabine is de dieptewerking op de spieren en gewrichten erg optimaal. Deze infrarood sauna werking verlicht klachten als spierpijn.

Aangezien alle wellnessproducten in eigen fabriek worden geproduceerd, is maatwerk en personalisatie mogelijk. Afhankelijk van uw wensen, budget en beschikbare ruimte kan Cleopatra een infrarood sauna op maat plaatsen. Het assortiment bestrijkt infraroodcabines voor 1 persoon, 2 personen tot wel 30 personen. Optioneel kunnen de cabines naar wens met muziek en gekleurde verlichting worden uitgerust, hetgeen aan ultieme ontspanning en een luxe wellness beleving van uw gasten bijdraagt.

Behalve de reeds boven aangehaalde meerwaarde voor uw bedrijf, biedt een sessie in een infraroodcabine een aantal voordelen aan de gebruiker. Bij regelmatig gebruik kan een sessie in een infrarood sauna gezond zijn.

De belangrijkste infrarood sauna voordelen zijn:
- Het heeft een rustgevende en ontspannende werking
- Het geeft verlichting bij reumatische klachten en fibromyalgie
- Het versterkt het immuunsysteem
- Het zorgt voor een sneller herstel van verzuurde spieren door het toenemen van de bloedcirculatie
- Het heeft een zuiverende werking door de afvoer van giftige stoffen
- Het is goed voor de huid en kan helpen bij onder andere eczeem, psoriasis en acne
- Het kan pijn en andere kwaaltjes verlichten

Infraroodcabine kopen bij Cleopatra?


Wilt u een luxe infrarood sauna kopen om uw wellnessaanbod uit te breiden? Cleopatra is Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals infrarood en traditionele sauna’swhirlpools en stoombaden. Daarbij is Cleopatra gespecialiseerd in wellnessproducten voor professioneel gebruik. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod. Alle wellnessproducten zijn prachtig vormgegeven en uitgerust met diverse faciliteiten om uw wellness service naar een hoger level te tillen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van infraroodcabines voor professioneel gebruik? Neem gerust contact op met een van onze specialisten of maak een afspraak in onze showroom en testruimte in Zaandam om verschillende stoombaden te bekijken of uit te testen.


nl_NLNederlands