Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Whirlpool

Wilt u in uw spa extra luxe aanbieden of uw wellnessaanbod uitbreiden? Kies dan voor een Cleopatra Whirlpool! Whirlpools voor uw spa zijn een waardevolle aanvulling op uw wellness service. Het zijn geavanceerde bubbelbaden met massagejets, die zelfs spierpijn kunnen voorkomen of verlichten. Lees hieronder meer over whirlpools van Cleopatra.

De ideale whirlpool voor uw bedrijf

Verschillende modellen whirlpools

Jarenlange ervaring en de beste technologie, resulteren in geavanceerde whirlpoolsystemen van hoge kwaliteit. Of u nu een wellnessresort, een hotel of een sportschool runt, een whirlpool is een waardevolle aanvulling van uw wellnessaanbod. De heilzame baden aanbieden in uw wellness, heerlijk ontspannen na een intensieve training of whirlpools als mooie aanvulling in de hotelkamer. Op deze manier wordt een nachtje in een hotel of een bezoek aan de spa extra speciaal. Zo is er voor elk bedrijf een eigen toepassing van de mooie baden.

Whirlpools zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kunt u uiteenlopende designs in uw spa plaatsen. Bovendien beschikken de baden over diverse massagetechnieken. Zo zijn er whirlpools met hydro massage jets, lucht massage jets en een combinatie van lucht- en water massagestralen.

Whirlpools van Cleopatra stralen luxe uit, mede door de hoge kwaliteit van de producten. Alle whirlpools worden op maat gemaakt en zijn daarom ook aan te passen aan uw gewenste stijl. Van de vorm van het bad, tot de kleur en de metalen afwerking. Verder kunt u kiezen voor een inbouw of vrijstaand bad. De whirlpools zijn tot in de puntjes te personaliseren.

Bij Cleopatra onderscheiden wij vier typen whirlpools, elk met unieke eigenschappen.

Comfort whirlpoolsysteem: een eenvoudig te bedienen systeem met lucht (spa) en water (hydro) jets of een combinatie van deze twee systemen.

Deluxe whirlpoolsysteem: een luxe systeem met lucht (spa) en water (hydro) jets of een combinatie van deze twee systemen. Het Deluxe whirlpoolsysteem is uitgevoerd met een luxe glazen display.

Extreme body & back whirlpoolsysteem: unieke ongeëvenaarde systemen gericht op massages voor het hele lichaam of specifiek de rug. De mooie vlakke jets van de Extreme whirlpools baden worden op strategische plekken gemonteerd zodat spanningsgebieden doelgericht behandeld kunnen worden. De kracht van de waterstralen en zones zijn in een handomdraai aan te passen.

Oxygene O2: een nieuw systeem waarbij grote hoeveelheden zuurstof in het water wordt gepompt, waardoor er zuurstofrijk water ontstaat. Dit heeft een positieve werking op uw huid. Het resultaat is een intensieve reiniging en vernieuwing van de huid.

In onze showroom kunt u kijken welk systeem en welke afwerkingen het beste bij uw bedrijf passen. Kiest u voor een groot bubbelbad, een rond of rechthoekig bubbelbad? Cleopatra heeft een groot assortiment baden voor u klaarstaan in de showroom in Zaandam!

Wellness en whirlpools

Wilt u whirlpools kopen?

Het is algemeen bekend dat whirlpoolbaden voor een betere bloedsomloop en betere stofwisseling zorgen. Krachtige massage jets kunnen bovendien diverse spierklachten aanpakken. U kunt daarnaast verschillende sauna's en stoomcabines in uw spa plaatsen om uw wellnessaanbod uit te breiden.

Een combinatie van diverse wellnessfaciliteiten is zeer goed voor de weerstand. Warmte en koeling maken het lichaam sterker tegen ziekteverwekkers. Bovendien zorgen wellness whirlpools voor stressverlichting. Het lichaam krijgt namelijk de tijd om volledig te ontspannen. Dit is goed voor de algehele gezondheid.

Op zoek naar whirlpools om uw wellnessaanbod uit te breiden? Cleopatra is Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals whirlpools, sauna’s en stoombaden. Daarbij is Cleopatra gespecialiseerd in wellnessproducten voor professioneel gebruik. De moderne designs zijn een ware blikvanger. Alle wellnessproducten zijn prachtig vormgegeven en uitgerust met diverse faciliteiten om uw wellness service naar een hoger level te tillen.

Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod! Heeft u vragen over whirlpools of de mogelijkheden voor uw wellnessaanbod? Neem gerust contact met ons op.

nl_NLNederlands