Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

de Nederlandse
producent van luxe & hoogwaardige professionele Wellness producten.

Cleopatra

Cleopatra B.V. is gevestigd in Zaandam (Nederland) en is al vanaf 1966 de Nederlandse
producent van luxe & hoogwaardige professionele Wellness producten. Denk hierbij aan
baden, whirlpools, sauna’s, infrarood cabines, stoomcabines, stoomdouches, stoomtechniek,
professionele stoombaden en spa furniture.

De voordelen van Cleopatra

Made in Holland

Voor de professionele klant hebben we jarenlang ervaring in het installeren en onderhouden van onze producten al dan niet in samenwerking met onze partners. Onze klanten bevinden zich in binnen en buitenland; vakantieparken, hotels, fitness clubs, jachtenbouw en openbare zwembaden en prive Wellness clubs.

Ons Team

We zijn een gedreven en enthousiast team dat er alles aan doet om onze klanten naar tevredenheid te bedienen. We houden stuk voor stuk van de producten die we verkopen. We staan voor producten die niet alleen mooi zijn, maar die ook jarenlang zorgeloos plezier aan hun gebruikers zullen geven.

Innovatie & Kwaliteit

Voor de commerciële omgeving hebben we producten die intensief gebruikt kunnen worden. Aangezien we zelf producten ontwikkelen en produceren bent u verzekerd van de beschikbaarheid van service onderdelen en een opgeleide monteur.

Contact

Cleopatra Wellness Pro producten kunt u zien, voelen en zelf testen in onze showroom in Zaandam! Indien u eerst technische haalbaarheid wilt toetsen dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk; indien u uw wensen en tekening aan ons mailt nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien u bij ons in Zaandam een afspraak wilt inplannen dan is dat mogelijk. Bel dan met +31 (0)75 6478200 of mail naar info@cleopatra.nl.
nl_NLNederlands