Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Sauna

Professionele sauna’s

Ideale sauna voor commercieel gebruik

Om uw hotelgasten of de bezoekers van uw wellnesscentrum de beste wellness ervaring te bieden, bent u op zoek naar een professionele sauna. Cleopatra is de specialist waar u terecht kunt voor sauna's voor professioneel gebruik. Daarbij kunt u niet alleen denken aan sauna's die op maat gemaakt worden, maar aan een compleet assortiment inclusief stoombaden, whirlpools en alle elementen die nodig zijn om uw gasten een heerlijk en ontspannen verblijf te bezorgen in uw hotel, sauna- en wellnesscentrum of sportschool. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren voor een passende sauna voor uw bedrijf.
Wat verwacht u van een sauna voor professioneel gebruik? Dat is voor een deel afhankelijk van het doel dat u met de sauna heeft. Wilt u uw hotelgasten de mogelijkheid bieden om na een actieve dag van wandelen in de omgeving, of vergaderen tijdens een congres, te ontspannen? Dan kan een infraroodcabine op de hotelkamer een waardevolle service zijn. Heeft u een sportschool en biedt u aan uw leden ook een manier om na de inspannende oefeningen de spieren tot rust te brengen, dan kiest u bijvoorbeeld voor een Finse sauna. Uiteraard kan de wellness ervaring compleet gemaakt worden met stoombaden of bubbelbaden.

Verbeter uw wellnessruimte met een luxe sauna

Professionele maatwerk sauna’s

Het bezoek aan een wellnessruimte is een totaalbeleving. Daarom is het belangrijk dat de sauna’s die u heeft, voldoen aan de verwachtingen van uw bezoekers. De sauna’s van Cleopatra bieden precies wat u zoekt op het gebied van een luxe sauna. Denk daarbij aan de toepassing van hoogwaardige materialen in de deuren en de banken. De verwarmingselementen en heaters zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit en geschikt voor veelvuldig professioneel gebruik. De luxe uitstraling wordt niet alleen bepaald door de verschillende materialen waaruit de sauna is opgebouwd. Ook de aanwezigheid van de luxe stoombaden dragen daaraan bij.
Voor een sauna op maat bent u bij Cleopatra aan het juiste adres. Als professionele saunabouwer hebben wij een compleet assortiment in huis om een sauna of wellnessruimte te ontwerpen die helemaal aansluit bij uw bedrijf. Cleopatra biedt maatwerk, waardoor de sauna’s zijn aan te passen op uw persoonlijke wensen. De verschillende onderdelen van de complete sauna kunnen op elkaar afgestemd worden voor een uniform en stijlvol geheel. De stijl die u kiest, draagt bij aan de ervaring die u aan uw gasten wilt overbrengen. Met de juiste houtkleur en verlichting creëert u niet alleen een sfeervolle ruimte, maar ook een luxe wellness ervaring.

Wilt u een sauna kopen?

Bent u zoek bent naar aparte saunacabines voor in verschillende hotelkamers of wilt u een complete wellnessruimte inrichten met een sauna, stoombad en loungebedden bij het zwembad? Bij Cleopatra vindt u alles wat u nodig heeft om uw gasten de ultieme sauna-ervaring te bieden.

Cleopatra is al jarenlang Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals sauna’s, stoombaden en bubbelbaden. Bekijk onze website voor het veelzijdige aanbod of neem contact op met één van onze experts om een sauna op maat te laten ontwerpen of een vrijblijvende offerte aan te vragen!
nl_NLNederlands