• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
  • Webshop
Nederlandse producent sinds 1966

Comfort Whirlpool

Top kwaliteit bubbelbaden van Cleopatra!   Op zoek naar een hoogwaardig bubbelbad die echt effect op het lichaam heeft? Ook een whirlpool die jaren na jaren mooi en werkzaam blijft? Dan is een Comfort whirlpool van Cleopatra een ideale oplossing voor u. De Cleopatra Comfort bubbelbaden zijn top kwaliteit ligbaden uitgerust met een hoogwaardig whirlpool systeem […]
Lees meer...

Productomschrijving

Top kwaliteit bubbelbaden van Cleopatra!

 

Op zoek naar een hoogwaardig bubbelbad die echt effect op het lichaam heeft? Ook een whirlpool die jaren na jaren mooi en werkzaam blijft? Dan is een Comfort whirlpool van Cleopatra een ideale oplossing voor u. De Cleopatra Comfort bubbelbaden zijn top kwaliteit ligbaden uitgerust met een hoogwaardig whirlpool systeem en met de Poolmaster Basic bediening. Met deze bediening kunt u de intensiteit van de behandelingen traploos aanpassen. Te verkrijgen als lucht (Spa), water (Hydro) of een combinatie systeem.

 

De jets van de Complete whirlpools zijn vlak en uit verchroomde messing; ze zullen niet in de weg zitten en zullen jarenlang mooi blijven, ook bij intensief gebruik. De jets worden op strategische plekken in het ligbad geplaatst zodat rug, bennen en/of voeten echt gemasseerd en geprikkeld worden.

 

De Complete whirlpool systemen kunnen op alle inbouwbaden van Cleopatra gemonteerd worden. U kunt uit 25 modellen baden kiezen: comfortabele rechthoekige baden, diepe ronde baden of zelf ergonomische bubbelbaden hogen tot de mogelijkheden. Al de Cleopatra baden en whirlpools zijn in Nederland met uiterste zorg gemaakt en zullen jarenlang blijven functioneren.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands