• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Wellness Shower

Wellness Shower De Wellness Shower is compatibel met diverse merken kranen en douches. Met de Shower Deluxe bediening kunt u de verschillende douches activeren. Het aantal douches bepaalt het aantal benodigde gebruikers. Voor een dakdouche en zijdouches is een 4-verbruiker geschikt. Voor meer variatie, zoals hand-, zij- en dakdouches, kan een 6- of 8-verbruiker beter […]
Lees meer...

Productomschrijving

Wellness Shower

De Wellness Shower is compatibel met diverse merken kranen en douches. Met de Shower Deluxe bediening kunt u de verschillende douches activeren. Het aantal douches bepaalt het aantal benodigde gebruikers. Voor een dakdouche en zijdouches is een 4-verbruiker geschikt. Voor meer variatie, zoals hand-, zij- en dakdouches, kan een 6- of 8-verbruiker beter zijn. Zorg ervoor dat de waterdruk en het debiet van tevoren vastgesteld zijn. Een aparte thermostaatkraan is essentieel voor de Wellness Shower.

Warm up functie

Deze functie spoelt het leidingnet 60 seconden lang door om het koude water uit de leidingen te verwijderen, ideaal voor een direct warme douche.

Ventilator

De ingebouwde ventilator, aangesloten op de Wellness Shower besturing, laat u het condens via het display automatisch afzuigen, voor een heldere en comfortabele douche-ervaring.

Cold water

Geniet direct van koud water via een van de aangesloten douches, perfect voor een verfrissende koude douche op elk moment.

Overige functies

  • Dakdouche: Tot 3 verschillende straalsoorten mogelijk.
  • Zijdouche: Links en rechts separaat regelbaar.
  • Handdouche: Flexibiliteit in uw douche-ervaring.

Kleurentherapie

Creëer sfeer met verlichtingsopties zoals spots in het dak of een LED-strip voor in de muur, nis of onder een bank. Bedien de verlichting eenvoudig via de Shower Deluxe controller met opties voor automatisch roterende kleuren, dimmen en een wit licht stand.

Geluidsmodule

Verbind via Bluetooth om uw favoriete muziek af te spelen tijdens het douchen. Beheer het volume, afspelen en de nummerselectie via het display. De waterdichte speakers kunnen in het douchedak geplaatst worden.

Douchedak

Het douchedak kan worden aangepast met verschillende ingebouwde opties en is beschikbaar in diverse RAL-kleuren. Het dak wordt compleet geleverd met afwerkstrippen en montagemateriaal.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands