• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
  • Webshop
Nederlandse producent sinds 1966

Relax Whirlpool

De Relax whirlpools zijn exclusieve systemen met mooi design elementen; een mooie glazen Touch bediening en kleine maar effectieve rug en voeten jets. Standaard zijn de systemen uitgevoerd met een aantal basisfuncties en deze zijn verder uit te breiden met opties en accessoires (afhankelijk van systeem en badtype). Tevens is het mogelijk om de kleurdelen […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Relax whirlpools zijn exclusieve systemen met mooi design elementen; een mooie glazen Touch bediening en kleine maar effectieve rug en voeten jets. Standaard zijn de systemen uitgevoerd met een aantal basisfuncties en deze zijn verder uit te breiden met opties en accessoires (afhankelijk van systeem en badtype). Tevens is het mogelijk om de kleurdelen uit te voeren met special finishes.

Spa Systeem

Hierbij wordt lucht vanuit de bodem het bad ingeblazen, niet recht omhoog maar evenwijdig aan de badbodem voor nog meer massageeffect. Het resultaat is een voortdurende stroom van vele duizenden, sprankelende, grote en kleine luchtbellen die de oppervlakte van de huid masseren. Tevens behoort het laten pulseren van het luchtsysteem standaard tot de mogelijkheden.

Hydro Systeem

De fraaie kleine jets in de badwand zijn de hydro(water)jets en die verzorgen een waterstraal welke een krachtige en masserende werking geeft aan uw rug, benen en voeten. Middels de bediening kan o.a. de pulsatie en kracht geregeld worden (harder of zachter).

Combi Systeem ( Spa / Hydro )

Het combi-systeem combineert de krachtige waterstralen vanuit de badwand slim met het bubbeleffect van de duizenden grote en kleine luchtbellen vanuit de bodem. Maar desgewenst kunt u ook een van beiden uitschakelen!

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands