Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Ontspan in uw eigen Hamam van cleopatra

Kijk eens rond op onze website of stel uw eigen Vogue Line stoombad samen met onze visualisator! Kom gerust lang in one showroom om alles te bekijken en te bespreken.

Hamam's van Cleopatra

Hamam’s – ook wel Turkse en/of oosterse stoombaden genoemd, is een plek waar mensen zich kunnen wassen, ontspannen en heeft ook een sociale functie. De Hamam heeft zich ontwikkeld vanuit de badhuizen en thermen uit het Romeinse en Byzantijnse Rijk. Een traditionele Hamam bestaat uit drie kamers, die met elkaar verbonden zijn: een hete ruimte (caldarium), een warme ruimte (tepidarium) en een koele ruimte (frigidarium).

De hete ruimte, het stoombad, is bedoeld om te zweten in de stoom en voor het ondergaan van scrub- en schuimmassages. De warme kamer wordt gebruikt voor het wassen met water en zeep en de koele ruimte, de huidige relax ruimte, is er om te ontspannen, aan te kleden, het drinken van een verfrissend drankje of thee en indien beschikbaar, een dutje doen na de massage in een eigen hokje.
De Hamam’s van Cleopatra hebben bovenstaande functies allemaal geïntegreerd: men kan stomen, ontspannen en douchen in dezelfde ruimte.

De Cleopatra Hamam’s zijn gemaakt uit modulaire panelen, wat voor installatie gemak zorgt. Het is uniek omdat het op meerdere facetten te personaliseren is: de kleur, de banken, de types deur en natuurlijk de afmetingen zijn aanpasbaar. U kiest ook de verlichting en de mogelijke douche opties.

De Cleopatra Hamam is ontwikkeld met de professionele gebruiker in gedachte: de cabine is duurzaam, makkelijk in onderhoud en veilig voor de gebruiker.

Onze Hamam's

Apollon Hamam

Bekijk meer

Thoth Hamam

Bekijk meer

Hermes Hamam

Bekijk meer

Elixar Hamam

Bekijk meer

Osiris Hamam

Bekijk meer
nl_NLNederlands