Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Een prachtige Infrarood sauna
Bij u in huis

Kijk eens rustig rond op onze website  Kom daarna langs in de showroom of neem contact op om uw infrarood sauna te realiseren.
Brochure downloaden

Cleopatra Infrarood Cabines

Luxe infrarood cabines van Cleopatra. Of u nu op zoek bent naar een standaard formaat of een maatwerk oplossing; er is veel mogelijk. Met een fraai bedienpaneel kunt u de LED verlichting, de stralers en muziek bedienen. Kom volledig tot ontspanning in deze mooi cabines.

Infraroodstraling dringt zonder de huid te verhitten door in de bovenste huidlaag. Het effect is dieptewarmte, die door het lichaam wordt geabsorbeerd. De bloedcirculatie neemt toe, de huid doorbloedt beter. Bloedvaten in het onderliggende vetweefsel nemen de dieptewarmte op, worden wijder en zorgen op deze manier voor een betere doorbloeding van het vetweefsel. Deze stralers geven bovendien direct hun volledige vermogen af zodoende u niet hoeft te wachten; daarnaast is de intensiteit van de straling traploos regelbaar.

De in de vetcellen opgeslagen vetzuren worden opgelost en verdwijnen langs het lymfesysteem uit het lichaam. Kortom allerlei afvalstoffen verlaten het lichaam. De hartslag neemt enigszins toe, waardoor een passieve fitnesstraining ontstaat. Vergelijkbaar als warming up, waardoor sportblessures voorkomen kunnen worden.

Onze Infrarood Cabines

Cleo IR cabine model 140 C

Bekijk meer

Cleo IR cabine model 200

Bekijk meer

Cleo IR cabine model 100

Bekijk meer

Infrarood straling uitgelegd

Bekijk meer

Over infraroodsauna's

Bekijk meer