• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Een prachtige Infrarood sauna
Bij u in huis

Kijk eens rustig rond op onze website  Kom daarna langs in de showroom of neem contact op om uw infrarood sauna te realiseren.
Brochure downloaden

Cleopatra Infrarood Sauna's

Luxe infrarood cabines van Cleopatra. Of u nu op zoek bent naar een standaard formaat of een maatwerk oplossing; er is veel mogelijk. Met een fraai bedienpaneel kunt u de LED verlichting, de stralers en muziek bedienen. Kom volledig tot ontspanning in deze mooi cabines.

Infraroodstraling dringt zonder de huid te verhitten door in de bovenste huidlaag. Het effect is dieptewarmte, die door het lichaam wordt geabsorbeerd. De bloedcirculatie neemt toe, de huid doorbloedt beter. Bloedvaten in het onderliggende vetweefsel nemen de dieptewarmte op, worden wijder en zorgen op deze manier voor een betere doorbloeding van het vetweefsel. Deze stralers geven bovendien direct hun volledige vermogen af zodoende u niet hoeft te wachten; daarnaast is de intensiteit van de straling traploos regelbaar.

De in de vetcellen opgeslagen vetzuren worden opgelost en verdwijnen langs het lymfesysteem uit het lichaam. Kortom allerlei afvalstoffen verlaten het lichaam. De hartslag neemt enigszins toe, waardoor een passieve fitnesstraining ontstaat. Vergelijkbaar als warming up, waardoor sportblessures voorkomen kunnen worden.

Onze Infrarood Cabines

Infrarood Banken

Bekijk meer

Infrarood Loungers

Bekijk meer

Cleo IR cabine model 140 C

Bekijk meer

Cleo IR cabine model 200

Bekijk meer

Cleo IR cabine model 100

Bekijk meer

Infrarood straling uitgelegd

Bekijk meer

Over infraroodsauna’s

Bekijk meer

Onze infrarood cabines

Kom volledig tot rust in één van onze infrarood cabines. De cabines komen in verschillende standaard formaten, maar ook op maatwerk. Een uniek design bijpassend bij de rest van uw interieur. Naast dat een infrarood sauna een wellness gevoel geeft in uw huis, heeft infrarood ook een goede werking op uw spieren. De infraroodstraling dringt door uw huid zonder verbranding van de bovenste huidlaag. Door de warmte wordt het lichaam in gang gezet om allerlei afvalstoffen af te voeren uit het lichaam. Daarnaast kunnen sportblessures voorkomen worden door de warmte stralingen van de sauna. Bekijk nu welke luxueuze infrarood sauna voor thuis het beste bij u past en laat uw lichaam direct ontspannen.

Infrarood sauna voor thuis

Het genot tijdens een wellnessdag, maar dan in huis. Door onze infrarood sauna’s brengt u meteen de rust in huis waar u naar op zoek was. Heerlijk na het sporten uw spieren tot rust laten komen of na een lange werkdag uw hoofd even leeg maken. Onze infrarood cabines kunnen op maat gemaakt worden. Hierdoor kunnen zelfs kleine ruimtes voorzien worden van een infrarood sauna. Daarnaast komt bij de sauna een bedieningspaneel waarmee je de LED verlichting, de stralers en muziek kunt bedienen. Maak nu een infrarood sauna compleet naar uw wensen en behoeften door middel van onze expertise.

Infrarood cabine voordelen

Er zijn meerdere infrarood sauna  voordelen bekend. De bloedcirculatie neemt onder andere toe waardoor er een beter doorbloeding ontstaat in de huid. Daarnaast worden de vetzuren die opgeslagen zijn in de vetcellen opgelost en verdwijnen langs het lymfesysteem uit het lichaam. Een IR sauna zorgt ook voor een versnelde hartslag. Dit zorgt ervoor dat het lichaam in een passieve fitnesstraining gaat. U kunt dit ook zien als een goede warming up. Dit zorgt ervoor dat de sportblessures voorkomen kunnen worden. Een infrarood sauna is gezond voor uw geest en lichaam.

Infrarood sauna kopen?

Cleopatra is Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten zoals bubbelbaden, sauna’s en stoomcabines. Jarenlang maken we mensen blij met onder andere onze op maat gemaakte sauna’s. Wilt u een infrarood sauna kopen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met één van onze experts op.
nl_NLNederlands