• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Geniet van de perfecte douche ervaring onder uw eigen wellness shower.

Kijk eens rond op onze website of kom gerust lang in one showroom om alles te bekijken en te bespreken.

De Wellness Shower van Cleopatra

De Wellness Shower kan op verschillende merken kranen en douches worden aangesloten. Via de Shower Deluxe bediening kunnen de verschillende douches geactiveerd worden. Het aantal douches bepaalt hoeveel gebruikers men op de Wellness Shower nodig dient te hebben. Geeft u de voorkeur aan een dakdouche en zijdouches dan voldoet een 4 verbruiker. Wilt u meerdere douches (hand, zij en dakdouche) aansturen dan geniet wellicht de 6, of 8 gebruiker de voorkeur. Let op dat de druk en hoeveelheid water (debiet) van te voren bekend is en dat de waterhuishouding hierop is ingericht. Bij de Wellness Shower is altijd een separate thermostaatkraan nodig.

Warm up functie
Deze functie is ervoor om gedurende 60 seconden het leidingsysteem door te laten spoelen, het koude water in de leidingen wordt hiermee uit het leidingsysteem gespoeld.

Ventilator
De ventilator is ingebouwd in een buis en aangesloten via de Wellness Shower besturing; zodoende kunt u via het display automatisch de afzuiging van het condens regelen.

Cold water
Deze functie geeft direct koud water door een van de aangesloten douches. Hierdoor kunt u direct genieten van een heerlijke koude douche.
Overige functies
De volgende douches kunnen via het display worden aangestuurd.
- Dakdouche (maximaal 3 straalsoorten)
- Zijdouche (links separaat van rechts)
- Handdouche

Kleurentherapie
Verlichting spots voor in het dak of een LED strip voor in de muur, een nis of onder een bank. Deze verlichting is eenvoudig te bedienen via de Shower Deluxe controller. Automatisch roteren van de kleuren, dimmen en wit licht stand.

Geluidsmodule
Speel u favoriete muziek af terwijl u onder de douche staat. Maak eenvoudig verbinding via bluetooth om vervolgens het volume, afspelen en nummer selectie via het display te regelen. De speakers zijn waterdicht en kunnen in het dak geplaatst worden.

Douchedak
In het douchedak kunnen de verschillende opties af fabriek worden ingebouwd. Tevens kan het dak in verschillende RAL kleuren worden geleverd. Het dak wordt geleverd inclusief afwerkstrippen en montage materiaal.

Onze Wellness Showers

Wellness Shower Pro

Bekijk meer

Wellness Shower

Bekijk meer
nl_NLNederlands