• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Technische informatie

BENODIGDE TECHNISCHE VOORZIENINGEN Lees voor installatie altijd de handleiding; Bij het plaatsen van een Cleopatra whirlpool is het belangrijk dat er lucht uit een verwarmde ruimte naar onder het bad kan komen. Voor eventuele servicewerkzaamheden dient ter hoogte van de spa blower/pomp een serviceluik (min. 500 x 500 mm) aanwezig te zijn. Let op dat […]
Lees meer...

Productomschrijving

BENODIGDE TECHNISCHE VOORZIENINGEN

Lees voor installatie altijd de handleiding;

Bij het plaatsen van een Cleopatra whirlpool is het belangrijk dat er lucht uit een verwarmde ruimte naar onder het bad kan komen. Voor eventuele servicewerkzaamheden dient ter hoogte van de spa blower/pomp een serviceluik (min. 500 x 500 mm) aanwezig te zijn. Let op dat het maken van een serviceluik, als dan niet onzichtbaar, noodzakelijk is om onderhoud en service te kunnen verlenen. Daarnaast dienen de elektra-aansluiting 230V en watervoorziening conform de voorschriften te zijn.

Spa blower: 800 W
Hydro pomp: 1150 W
Hydro verwarming: 1500 W/2000 W*
Oxynation O2: 1350 W

Bij een gecombineerd systeem dient u de vermogens bij elkaar op te tellen. Het toepassen van gecombineerde systemen kan leiden tot een extra serviceluik; laat u hierover informeren. *De grotere vermogens gelden voor baden met inhoud > 400 liter.

GARANTIE

Alle Cleopatra baden, whirlpools en kranen worden standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

CLEOPATRA EN KLEUR

Alle baden en whirlpools zijn leverbaar in de gebruikelijke sanitair kleur: wit. De armaturen en zichtdelen zijn standaard in de kleur chroom, optioneel in special finishes te verkrijgen.

HYGIËNE

Cleopatra whirlpools hebben twee belangrijke kenmerken welke een maximum aan hygiëne leveren, zonder hier chemicaliën aan toe te voegen. De waterslangen die aangesloten zijn op de hydro jets lopen leeg en zorgen ervoor dat al het water uit de slangen wegloopt. Daarnaast wordt al het water automatisch uit het luchtsysteem geblazen na het nemen van een bad (nablaas functie). We adviseren u voordat u gebruik maakt van een whirlpoolsysteem een douche te nemen. Zodoende komt er minder haren en vuil in het systeem.

GEBRUIK BADOLIËN EN CLEANER

Badoliën van Cleopatra zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in bad en in combinatie met een whirlpoolsysteem.

Het whirlpoolsysteem kunt u reinigen met de daarvoor bestemde whirlpool cleaner. Na een badgang kunt u de cleaner in het bad toevoegen en het systeem wederom in werking zetten.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands