• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
  • Webshop
Nederlandse producent sinds 1966
Cleopatra

Sauna's van Cleopatra

Een sauna voor thuis is hét toppunt van luxe en ultiem genieten. Een heerlijke ontspannende saunasessie in het gemak van uw eigen huis of tuin. De juiste producten én expertise van Cleopatra zorgen ervoor dat de thuis sauna boven uw verwachtingen uit zal stijgen. Kom gerust langs in onze showroom in Zaandam om de verschillende sauna’s te bewonderen en uit te proberen!

Luxe sauna


Op het gebied van luxe sauna’s bent u bij Cleopatra aan het juiste adres. De prachtige designs passen perfect bij de rest van het interieur. Daarnaast heeft u bij ons de luxe om uw sauna op maat te laten maken. Hierdoor kunt u zowel in kleine als grote ruimtes een sauna neerzetten. Naast het maatwerk houden wij ons ook continu bezig met de laatste trends. Daarom zijn onze sauna’s van de mooiste materialen en meest luxueuze stijlen. Bekijk nu onze gemaakte luxe badkamers met sauna.

Onze Sauna's

Massive Line

Bekijk meer

Pro Line

Bekijk meer

Nicosina Line

Bekijk meer

Tanami Exclusive line

Bekijk meer

Mimos Line

Bekijk meer

Club Line

Bekijk meer

Serano Line

Bekijk meer

Tanami Line

Bekijk meer

Savannah Line

Bekijk meer

Kelo Line

Bekijk meer

Luxe wellness badkamer

Sauna op maat

Van uw badkamer kan u een plek maken waar u helemaal tot rust kunt komen. Tover uw badkamer om tot een complete wellness met onze luxe sauna’s. Liefhebber van marmer? Onze stoombaden kunnen met de mooiste materialen worden gebouwd. Daarnaast kunt u de infrarood sauna’s in elke kleur tot leven laten komen. Geniet nu vele momentjes in uw eigen luxe wellness badkamer.
Door onze maatwerk sauna’s is het gemakkelijk om in elke ruimte een passende cabine te maken. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren aan een luxe sauna voor thuis en kunt u het precies designen zoals u wil. Denk hierbij aan de kleur hout, type lampen en de houding waarin u wilt zitten of liggen. Zo kunt u het wellness gevoel ultiem beleven in uw eigen huis.

Sauna voor thuis

Luxe sauna kopen

Breng het wellness gevoel in huis met één van onze luxe sauna’s. Hierdoor heeft u altijd een plekje in huis waar u helemaal tot rust kan komen. Met een grote verscheidenheid aan sauna’s kunt u precies een sauna vinden die bij uw persoonlijke voorkeuren past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een infrarood sauna, Finse sauna of stoombad. Met de prachtige designs creëert u in één klap een luxe spa in uw huis.
Wilt u een luxe sauna kopen? Cleopatra is jarenlang al aanbieder van de mooiste sauna’s. Ongeacht de locatie en het type sauna, wij zorgen er altijd voor dat we uw wensen en behoeften kunnen vervullen. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met één van onze experts op en heb binnenkort een eigen sauna in uw luxe badkamer.
Bekijk sauna's voor thuisBekijk professionele sauna’s
nl_NLNederlands