Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Stel nu zelf online uw eigen droomsauna samen

Gebruik de sauna visualisator om een sauna te creëren naar wens.  Kom daarna langs in de showroom of neem contact op om uw droomsauna te realiseren.

Luxe sauna's

Bij Cleopatra zult u de sauna vinden die bij uw dromen past. We kunnen dit beloven omdat we een zeer breed en bijzonder spectrum aan sauna’s voor privé en voor professioneel gebruik aanbieden. Sauna’s met verschillende designs en houttypes, sauna’s op maat die helemaal naar wens in onze eigen fabriek worden gemaakt. Of het nu gaat om een sauna voor thuis of voor een sauna in de professionele omgeving, wij gaan samen met u de sauna van uw wensen bouwen.

Bij Cleopatra kunt u kiezen uit 4 verschillende soorten sauna’s. Allemaal met een eigen design en een andere combinatie van hout types en prijzen. Deze collectie sauna’s zijn er om u als klant te inspireren en te helpen om een sauna te kiezen die perfect bij uw wellness ruimte past. Natuurlijk helpen wij u graag bij het samenstellen van uw perfecte sauna.
De Cleopatra sauna’s worden geleverd met een hoogwaardige heater, een deur, banken en accessoires. De installatie van de sauna’s is gemakkelijk en bestaat vooral uit het samenstellen van alle componenten. Onze klanten zijn blij met het feit dat de sauna binnen één dag geïnstalleerd kan worden.

Onze Sauna's

Mimos Line

Bekijk meer

Club Line

Bekijk meer

Serano Line

Bekijk meer

Tanami Line

Bekijk meer

Savannah Line

Bekijk meer

Kelo Line

Bekijk meer

Sauna voor thuis

Breng het wellness gevoel in huis met één van onze luxe sauna’s. Hierdoor heeft u altijd een plekje in huis waar u helemaal tot rust kan komen. Met een grote verscheidenheid aan sauna’s kunt u precies een sauna vinden die bij uw persoonlijke voorkeuren past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een infrarood sauna, Finse sauna of stoombad. Met de prachtige designs creëert u in één klap een luxe spa in uw huis.

Sauna op maat

Door onze maatwerk sauna’s is het gemakkelijk om in elke ruimte een passende cabine te maken. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren aan een luxe sauna voor thuis en kunt u het precies designen zoals u wil. Denk hierbij aan de kleur hout, type lampen en de houding waarin u wilt zitten of liggen. Zo kunt u het wellness gevoel ultiem beleven in uw eigen huis.

Luxe wellness badkamer

Van uw badkamer kan u een plek maken waar u helemaal tot rust kunt komen. Tover uw badkamer om tot een complete wellness ruimte met onze luxe sauna’s. Liefhebber van marmer? Onze stoombaden kunnen met de mooiste materialen worden gebouwd. Daarnaast kunt u de infrarood sauna’s in elke kleur tot leven laten komen. Geniet nu vele momentjes in uw eigen luxe wellness badkamer.
luxe sauna Savannah

Luxe sauna kopen

Wilt u een luxe sauna kopen? Cleopatra is jarenlang al aanbieder van de mooiste sauna’s. Ongeacht de locatie en het type sauna, wij zorgen er altijd voor dat we uw wensen en behoeften kunnen vervullen. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met één van onze experts op en heb binnenkort een eigen sauna in uw luxe badkamer.
Neem contact op
nl_NLNederlands