Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Stel nu zelf online uw eigen droomsauna samen

Gebruik de sauna visualisator om een sauna te creëren naar wens.  Kom daarna langs in de showroom of neem contact op om uw droomsauna te realiseren.

Cleopatra Sauna's

Bij Cleopatra zult u de sauna vinden die bij uw dromen past. We kunnen dit beloven omdat we een zeer breed en bijzonder spectrum aan sauna’s voor privé en voor professioneel gebruik aanbieden. Sauna’s met verschillende designs en houttypes, sauna’s op maat die helemaal naar wens in onze eigen fabriek worden gemaakt. Of het nu gaat om een sauna voor thuis of voor een sauna in de professionele omgeving, wij gaan samen met u de sauna van uw wensen bouwen.

Bij Cleopatra kunt u kiezen uit 4 verschillende soorten sauna’s. Allemaal met een eigen design en een andere combinatie van hout types en prijzen. Deze collectie sauna’s zijn er om u als klant te inspireren en te helpen om een sauna te kiezen die perfect bij uw wellness ruimte past. Natuurlijk helpen wij u graag bij het samenstellen van uw perfecte sauna.
De Cleopatra sauna’s worden geleverd met een hoogwaardige heater, een deur, banken en accessoires. De installatie van de sauna’s is gemakkelijk en bestaat vooral uit het samenstellen van alle componenten. Onze klanten zijn blij met het feit dat de sauna binnen één dag geïnstalleerd kan worden.

Onze Sauna's

Mimos Line

Bekijk meer

Club Line

Bekijk meer

Serano Line

Bekijk meer

Tanami Line

Bekijk meer

Savannah Line

Bekijk meer

Kelo Line

Bekijk meer