• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Sauna's voor thuis

Een sauna voor thuis is hét toppunt van luxe en ultiem genieten. Een heerlijke ontspannende saunasessie in het gemak van uw eigen huis of tuin. De juiste producten én expertise van Cleopatra zorgen ervoor dat de thuis sauna boven uw verwachtingen uit zal stijgen. Kom gerust langs in onze showroom in Zaandam om de verschillende sauna’s te bewonderen en uit te proberen!

Genieten van uw eigen sauna in huis


Of u de sauna in uw badkamer wilt, uw slaapkamer of toch het tuinhuisje, met een sauna thuis kunt u op elk moment ongestoord genieten. Hét ultieme ontspanmoment na een drukke dag. De beste sauna voor thuis vind u bij Cleopatra. Of dat nou een infrarood of een Finse sauna voor thuis is, Cleopatra heeft een veelzijdig aanbod maatwerk sauna’s voor thuis welke veelal te personaliseren vallen.

Onze Sauna's

Club Salt line

Bekijk meer

Massive Line

Bekijk meer

Pro Line

Bekijk meer

Nicosina Line

Bekijk meer

Tanami Exclusive line

Bekijk meer

Mimos Line

Bekijk meer

Club Line

Bekijk meer

Serano Line

Bekijk meer

Tanami Line

Bekijk meer

Savannah Line

Bekijk meer

Kelo Line

Bekijk meer

De voordelen van een eigen sauna

Sauna thuis gemonteerd door onze monteurs

Naast de vele gezondheidsgerelateerde voordelen van een regelmatige saunasessie, zoals het afdrijven van gifstoffen, een mooie gezonde huid en een verbeterde weerstand, heeft een eigen sauna thuis nog meer voordelen!

Zo kunt u wanneer u maar wilt gebruik maken van de sauna thuis, zonder hierbij afhankelijk te zijn van anderen. Cleopatra biedt enkel maatwerk van hoogstaande kwaliteit aan, waardoor uw eigen sauna thuis aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen kan voldoen. Denk hierbij aan de kleur hout, het type lampen en de houding waarin u wilt zitten of liggen. Met de prachtige designs creëert u in één klap een luxe wellness sfeer bij u thuis. Ook is een relatief kleine sauna voor thuis is sneller warm.

Nadat de sauna helemaal naar wens is ontworpen, wordt deze in onze eigen fabriek gemaakt. Hierna wordt deze bij u thuis geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. De installatie van de sauna’s is gemakkelijk en bestaat vooral uit het samenstellen van alle componenten. Onze klanten zijn blij met het feit dat de sauna binnen één dag geïnstalleerd kan worden. Hierdoor kunt u snel genieten van uw eigen sauna thuis!

Wilt u een sauna kopen?


Een sauna voor thuis kopen? Cleopatra is al jarenlang Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals sauna’s, stoombaden en bubbelbaden. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod! Heeft u nog vragen over een sauna thuis of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met één van onze experts.

Neem contact op
nl_NLNederlands