• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Mimos Line

De Cleopatra sauna lijn Mimos is een prachtige en ruime sauna gemaakt voor de liefhebber van design en van comfortabele saunagangen. Luxe en moderniteit straalt deze sauna uit door het gebruik van sauna panelen, een elegant glazen front en mooi interieur met indirecte verlichting. De sauna is ruim opgebouwd voor optimaal comfort. De Mimos sauna lijn […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Cleopatra sauna lijn Mimos is een prachtige en ruime sauna gemaakt voor de liefhebber van design en van comfortabele saunagangen. Luxe en moderniteit straalt deze sauna uit door het gebruik van sauna panelen, een elegant glazen front en mooi interieur met indirecte verlichting. De sauna is ruim opgebouwd voor optimaal comfort. De Mimos sauna lijn is een genot voor lichaam, geest en ogen! De sauna is verkrijgbaar in zes standaard afmetingen. Afmetingen op maat zijn ook mogelijk; neem contact met ons op voor meer informatie.

 

De Cleopatra sauna’s worden in eigen fabriek geproduceerd. Het hout, glas en de andere materialen van de sauna’s worden met veel zorg geselecteerd. Op de materialen van de saunacabine is een garantie van vijf jaar van toepassing en op de saunakachel een garantie van 2 jaar. De sauna wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen benodigd voor installatie. We zorgen graag voor de installatie (installatie prijs op aanvraag). Cleopatra sauna’s zien en testen? Kom gerust langs in onze showroom in Zaandam om onze mooie (infrarood) sauna’s te bekijken en uw plannen te bespreken. In onze testruimte kunt u in alle rust een (infrarood) sauna testen.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead

Lees meer over:

Wandafwerking

Balu
Oak
Caroline Pine
Wenge
Palisander Santos
Solid Old

Bankafwerking

Espen
Espen HT
Espen HT Dark

Kenmerken

Wandkachel
Verlichting onder de bank
Bediening op de kachel
Keuze uit 6 verschillende kleuren wandafwerking
Keuze uit 3 verschillende kleuren bankafwerking

Optioneel

Vrijstaande ronde kachel
Afwerking wand aan de voorzijde van de sauna
Glaskleur transparant, brons of grijs rookglas
Scharnieren, vloerklem in chroom, RVS of mat zwart
Handgreep

Accessoires en geurstoffen

nl_NLNederlands