• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Stel nu zelf online uw eigen Bubbelbad samen

Gebruik de special finish visualisator om een bad te creëren naar wens.  Kom daarna langs in de showroom of neem contact op om uw droombubbelbad te realiseren.

Cleopatra Bubbelbaden

De whirlpools of in de volksmond bubbelbaden van Cleopatra hebben een lange historie. Ze zijn terug te vinden in talloze hotels en privé woningen zelfs tot ver buiten de landsgrenzen. Cleopatra was een van de eerste bedrijven die whirlpoolsystemen in grote getalen in Europa produceerde. Tot op de dag van vandaag worden de whirlpoolsystemen vakkundig onder de baden gemonteerd en getest in de fabriek in Zaandam. U kunt de baden en whirlpoolsystemen in onze showroom uitproberen, zodat u de beste keuze kunt maken.

U kunt kiezen uit 4 verschillende systemen, elk met unieke eigenschappen. Standaard zijn de systemen uitgevoerd met een aantal basisfuncties en deze zijn verder uit te breiden met opties en accessoires (afhankelijk van systeem en badtype).
Comfort whirlpoolsysteem: eenvoudig te bedienen systeem, lucht (spa), water (hydro) of een combinatie van deze twee systemen.

Deluxe whirlpoolsysteem: luxe systeem, lucht (spa), water (hydro) of een combinatie van deze twee systemen. Uitgevoerd met een luxe glazen display.

Extreme body & back whirlpoolsysteem: unieke ongeëvenaarde systemen gericht op Total Body massage of Rug massage. De kracht van de waterstralen en zones zijn in een handomdraai aan te passen. Tevens is uniek aan dit systeem dat er ook water uit de bodem van het bad komt.

Oxynation O2: nieuw systeem waarbij er zuurstofrijk water gecreëerd wordt. Uw huid wordt verwend met een grote dosis zuurstof. Het resultaat is intensief reinigen en regenereren van de huid.

Onze bubbelbaden

Comfort Whirlpools

Bekijk meer

Massage Whirlpools

Bekijk meer

Full Body Massage Whirlpool

Bekijk meer

Oxynation – Zuurstofbad

Bekijk meer

Special finishes

Bekijk meer

Relax Whirlpools

Bekijk meer

Vitale werking van een whirlpool

Bekijk meer

Superwhirl

Bekijk meer

Cleo Clean

Bekijk meer

Professionele gebruiker

Bekijk meer

Technische informatie

Bekijk meer
nl_NLNederlands