Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Extreme Whirlpool

De Cleopatra Extreme whirlpools zijn echte massage baden. Ze zijn uitgerust met een groot aantal jets die een diversiteit aan effectieve massages kunnen leveren. Ideaal voor gebruik thuis of in de professionele omgeving. De mooie vlakke jets van de Extreme bubbelbaden worden op strategische plekken gemonteerd zodat spanningsgebieden adequaat behandeld worden. U kunt kiezen uit […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Cleopatra Extreme whirlpools zijn echte massage baden. Ze zijn uitgerust met een groot aantal jets die een diversiteit aan effectieve massages kunnen leveren. Ideaal voor gebruik thuis of in de professionele omgeving. De mooie vlakke jets van de Extreme bubbelbaden worden op strategische plekken gemonteerd zodat spanningsgebieden adequaat behandeld worden. U kunt kiezen uit een whirlpool ligbad die het hele lichaam vanuit de voeten tot aan de boven rug actief masseert of een bubbelbad met massages gericht vooral op de rug. Met een Extreme bubbelbad krijgt u een bad en een masseur in huis! Ongeëvenaarde systemen, total body of rug massage – ideaal voor sport massage en onderhoud van rug.

 

De Extreme whirlpool systemen kunnen op alle inbouwbaden van Cleopatra gemonteerd worden. U kunt uit 50 modellen kiezen: comfortabele rechthoekige ligbaden, diepe ronde ligbaden of zelf ergonomische ligbaden horen tot de mogelijkheden.  Al de Cleopatra Extreme bubbelbaden worden in Nederland met uiterste zorg gemonteerd en zullen jarenlang blijven functioneren.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands