Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Tanami Line

De Cleopatra sauna Tanami, in uitvoering Caroline Pine-Espen, is simpelweg een lust voor het oog. Door het gebruik van veel glas aan de voorzijde wordt de sauna een geheel met uw interieur. Meerdere details maken de Tanami sauna bijzonder elegant: de verfijnde roosters uit Espen van de banken, rugleuningen en saunakachelrek, het contrast tussen de zijwand […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Cleopatra sauna Tanami, in uitvoering Caroline Pine-Espen, is simpelweg een lust voor het oog. Door het gebruik van veel glas aan de voorzijde wordt de sauna een geheel met uw interieur. Meerdere details maken de Tanami sauna bijzonder elegant: de verfijnde roosters uit Espen van de banken, rugleuningen en saunakachelrek, het contrast tussen de zijwand links uit Caroline Pine en de rest van de binnenwanden uit Espen schroten en de zachte hoek verlichting. Voor deze sauna lijn zijn de houtsoorten zeer zorgvuldig gekozen; de sauna wordt opgewarmd door een Harvia Topclass sauna kachel. Eenvoudig te bedienen en zeer betrouwbaar; zodoende u jarenlang van de sauna kunt genieten. De sauna is verkrijgbaar in vijf standaard afmetingen. Afmetingen op maat zijn ook mogelijk; neem contact met ons op voor meer informatie.

De Cleopatra sauna’s worden in eigen fabriek geproduceerd. Het hout, glas en de andere materialen van de sauna’s worden met veel zorg geselecteerd. Op de materialen van de saunacabine is een garantie van vijf jaar van toepassing en op de saunakachel een garantie van 2 jaar. De sauna wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen benodigd voor installatie. We zorgen graag voor de installatie (installatie prijs op aanvraag). Cleopatra sauna’s zien en testen? Kom gerust langs in onze showroom in Zaandam om onze mooie (infrarood) sauna’s te bekijken en uw plannen te bespreken. In onze testruimte kunt u in alle rust een (infrarood) sauna testen.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead

Lees meer over:

Wandafwerking

Espen
Espen HT
Espen HT Dark
White Wash
Grey Wash
Black Wash

Bankafwerking

Espen
Espen HT
Espen HT Dark

Kenmerken

Wandkachel
Hoekverlichting wit licht
Bediening op de kachel
Keuze uit 6 verschillende kleuren wandafwerking
Keuze uit 3 verschillende kleuren bankafwerking

Optioneel

Vrijstaande ronde kachel
Afwerking wand aan de voorzijde van de sauna
Glaskleur transparant, brons of grijs rookglas
Scharnieren, vloerklem in chroom, RVS of mat zwart
Handgreep

Accessoires en geurstoffen

nl_NLNederlands