Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Kelo Line

De Cleopatra sauna Kelo is een unieke sauna die gebruik maakt van de prachtige rustieke houtsoort Kelo. Het Kelo hout is een soort gedroogde dennenboom die groeit in afgelegen gebieden van Lapland en Rusland. In de Cleopatra sauna’s valt de prachtige structuur en kleur van het Kelo hout op en brengt de natuur binnen in uw huis […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Cleopatra sauna Kelo is een unieke sauna die gebruik maakt van de prachtige rustieke houtsoort Kelo. Het Kelo hout is een soort gedroogde dennenboom die groeit in afgelegen gebieden van Lapland en Rusland. In de Cleopatra sauna’s valt de prachtige structuur en kleur van het Kelo hout op en brengt de natuur binnen in uw huis of wellnesscentrum. Dankzij de glaspanelen die langs de hele voorzijde zijn geplaatst, is de sauna verlicht en wordt deze onderdeel van de ruimte waarin deze is geïnstalleerd. Zoals alle Cleopatra sauna’s, wordt de Kelo sauna op maat gemaakt door de onze uitmuntende monteurs. Alle details en afwerkingen zijn met grote zorg gemaakt en het hout is zorgvuldig geselecteerd. Als u andere functies wenst dan de aangegeven, staan wij zeker open voor het bespreken van de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
nl_NLNederlands