Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Savannah Line

De Cleopatra sauna Savannah is een prachtige en ruime sauna gemaakt voor de liefhebber van design en van comfortabele saunagangen. Luxe en moderniteit straalt deze sauna uit door het gebruik van schroten uit espen zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de sauna, een elegant glazen zijpaneel aan de saunavoorkant en afgeronde saunabanken. De […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Cleopatra sauna Savannah is een prachtige en ruime sauna gemaakt voor de liefhebber van design en van comfortabele saunagangen. Luxe en moderniteit straalt deze sauna uit door het gebruik van schroten uit espen zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de sauna, een elegant glazen zijpaneel aan de saunavoorkant en afgeronde saunabanken. De sauna is ruim opgebouwd voor optimaal comfort. De saunatechniek is betrouwbaar. De Savannah sauna is een genot voor lichaam, geest en ogen! De sauna is verkrijgbaar in zes standaard afmetingen. Afmetingen op maat zijn ook mogelijk; neem contact met ons op voor meer informatie.

 

De Cleopatra sauna’s worden in eigen fabriek geproduceerd. Het hout, glas en de andere materialen van de sauna’s worden met veel zorg geselecteerd. Op de materialen van de saunacabine is een garantie van vijf jaar van toepassing en op de saunakachel een garantie van 2 jaar. De sauna wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen benodigd voor installatie. We zorgen graag voor de installatie (installatie prijs op aanvraag). Cleopatra sauna’s zien en testen? Kom gerust langs in onze showroom in Zaandam om onze mooie (infrarood) sauna’s te bekijken en uw plannen te bespreken. In onze testruimte kunt u in alle rust een (infrarood) sauna testen.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
nl_NLNederlands