• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
Nederlandse producent sinds 1966

Club Line

De Cleopatra sauna Club line, is een markante sauna. Door het gebruik van veel glas aan de voorzijde wordt de sauna een geheel met uw interieur. Meerdere details maken de Club line sauna bijzonder elegant: brede banken, rugleuningen en saunakachelrek, het contrast tussen de banken en de wanden. Voor deze sauna lijn zijn de houtsoorten zeer […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Cleopatra sauna Club line, is een markante sauna. Door het gebruik van veel glas aan de voorzijde wordt de sauna een geheel met uw interieur. Meerdere details maken de Club line sauna bijzonder elegant: brede banken, rugleuningen en saunakachelrek, het contrast tussen de banken en de wanden. Voor deze sauna lijn zijn de houtsoorten zeer zorgvuldig gekozen; de sauna wordt opgewarmd door een wand of staande saunakachel. Eenvoudig te bedienen en zeer betrouwbaar; zodoende u jarenlang van de sauna kunt genieten. De sauna is verkrijgbaar in vijf standaard afmetingen. Afmetingen op maat zijn ook mogelijk; neem contact met ons op voor meer informatie.

Via de sauna visualisator kunt u de verschillende houtsoorten samenstellen.

 

De Cleopatra sauna’s worden in eigen fabriek geproduceerd. Het hout, glas en de andere materialen van de sauna’s worden met veel zorg geselecteerd. Op de materialen van de saunacabine is een garantie van vijf jaar van toepassing en op de saunakachel een garantie van 2 jaar. De sauna wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen benodigd voor installatie. We zorgen graag voor de installatie (installatie prijs op aanvraag). Cleopatra sauna’s zien en testen? Kom gerust langs in onze showroom in Zaandam om onze mooie (infrarood) sauna’s te bekijken en uw plannen te bespreken. In onze testruimte kunt u in alle rust een (infrarood) sauna testen.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead

Lees meer over:

Wandafwerking

Espen
Espen HT
Espen HT Dark
White Wash
Grey Wash
Black Wash

Bankafwerking

Espen
Espen HT
Espen HT Dark

Kenmerken

Wandkachel
LED verlichting wit onder de bank en rugleuning
Bediening op de kachel
Keuze uit 6 verschillende kleuren wandafwerking
Keuze uit 3 verschillende kleuren bankafwerking

Optioneel

Vrijstaande ronde kachel
Afwerking wand aan de voorzijde van de sauna
Glaskleur transparant, brons of grijs rookglas
Scharnieren, vloerklem in chroom, RVS of mat zwart
Handgreep

Accessoires en geurstoffen

nl_NLNederlands