Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Wellness space

Geeft u graag uw bedrijf een extra dimensie en wilt u uw gasten graag een ruimte aan kunnen bieden waar volledige ontspanning centraal staat? Het investeren in een wellnessruimte is dan een erg slimme keuze. Een wellness is namelijk een ware verrijking van uw bedrijf dat zich in no time terug zal verdienen. Redenen genoeg dus om u wat verder te verdiepen in het aanbod waar u tegenwoordig zoal uit kunt kiezen.

Cleopatra is al jarenlang Nederlands producent van hoogstaande wellness producten voor professioneel gebruik. Doordat alle producten in eigen fabriek helemaal op maat worden gemaakt, zijn de mogelijkheden voor uw eigen wellnessruimte haast eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of laat u vandaag nog vrijblijvend informeren door een van onze specialisten.

Wat zijn de voordelen van een wellnessruimte?

Uw wellnessruimte op maat gemaakt

Er zijn vele voordelen verbonden met het aanbieden van een wellnessruimte. Als eerst kunt u uw klanten een compleet verzorgde wellness beleving bieden. Met een wellness kunt u uw gasten een heerlijk en ontspannen verblijf bezorgen. Dit zorgt voor veel meerwaarde bij gasten en is vaak ook een belangrijke reden om terug te komen. Daarnaast hebben wellness sessies ook goede gezondheidsgerelateerde voordelen. Een combinatie van diverse wellnessfaciliteiten is zeer goed voor de weerstand. Warmte en koeling maken het lichaam namelijk sterker tegen ziekteverwekkers.

Sauna’s en stoombaden zijn beide warmte therapieën die goed zijn voor de doorbloeding van het lichaam. De warmte bevorderd het zweten en de ontgifting van het lichaam. In combinatie met stoom zorgt dit voor totale ontspanning van lichaam en geest. Hierdoor valt dagelijkse stress en spanning te bestrijden.

Stoombaden in het specifiek zorgen ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en de elasticiteit wordt verbeterd door de hoge luchtvochtigheid. Ook heeft het om dezelfde reden een positieve werking op de luchtwegen. Hierdoor kan het kwalen als astma, bronchitis, hoesten en heesheid aanzienlijk verlichten.

Whirlpoolbaden zorgen voor een betere bloedsomloop en stofwisseling. De krachtige massage jets kunnen bovendien diverse spierklachten als spierpijn verlichten of voorkomen. Een wellnessruimte in combinatie met sportfaciliteiten aanbieden wordt daarom door gasten extra gewaardeerd.

Alle Cleopatra wellness producten worden op maat voor u gerealiseerd in onze eigen fabriek en zijn enkel van hoogstaande kwaliteit. Ze zijn uniek omdat ze veelal te personaliseren zijn. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw complete wellness naadloos bij uw interieur en stijl past. De kleuren, de banken en natuurlijk de afmetingen zijn aanpasbaar. Ook kiest u de verlichting en de mogelijke douche opties.

Het assortiment voor de professionele gebruiker omvat sauna’sstoombadenwhirlpoolsinfraroodcabines en Spa Lounge Furniture. De wellnessfaciliteiten uit het assortiment lenen zich, dankzij het maatwerk, perfect voor ieder denkbare wellness. Hierdoor zijn onze producten regelmatig terug te zien in onder meer:
- Hotels
- Bed & Breakfasts
- Openbare sauna’s en zwembaden
- Cruiseschepen
- Prive wellness clubs

Naast dat de producten aan de hoogste standaarden voldoen en uitvoerig zijn getest, wordt er ook enorm veel aandacht besteed aan de afwerking ervan. Daarnaast staat het reduceren en/of efficiënt gebruiken van energie bij ons centraal. Aangezien we de producten in-house produceren en ontwikkelen, doen we er alles aan om de draaiuren van de apparatuur te minimaliseren, zonder de ervaring van de klant te compromitteren. Dit kan u aardig wat onnodige maandelijkse kosten besparen.

Wilt u thuis ook van heerlijk ontspannen in luxe wellnessfaciliteiten? Raadpleeg in geval van particulier gebruik onze website voor particulieren.

Wellness kopen bij Cleopatra?


Bent u op zoek naar luxe wellnessfaciliteiten om uw wellnessaanbod uit te breiden? Cleopatra is Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellness producten zoals whirlpools, sauna’s en stoomcabines. Daarbij is Cleopatra gespecialiseerd in producten voor professioneel gebruik. Alle wellness producten zijn prachtig vormgegeven en uitgerust met diverse faciliteiten om uw wellness service naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u belangstelling bij een luxe wellness? Laat u dan verrassen door ons veelzijdige aanbod. Heeft u vragen over een wellnessruimte of de mogelijkheden voor uw wellnessaanbod? Neem gerust contact op met een van onze specialisten of maak een afspraak in onze showroom en testruimte in Zaandam om verschillende producten te bekijken of uit te testen.


nl_NLNederlands