Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Automatische wellness cabine

Wilt u in uw spa extra luxe aanbieden of uw wellnessaanbod uitbreiden? Kies dan voor een automatische wellness cabine van Cleopatra! Deze geautomatiseerde cabines zijn een waardevolle aanvulling van uw wellness service. Het zijn volledig geautomatiseerde en voorgeprogrammeerde stoomcabines en douches in een luxe cabine. Uw klanten kunnen in de cabine van een heerlijk wellness programma genieten. Het programma is goed voor het lichaam, de spieren en de weerstand. Bovendien kunnen er diverse heerlijke geuren in de cabines worden gebruikt.

Voorgeprogrammeerde stoomcabines

Hoe werkt de wellness cabine?

De voorgeprogrammeerde stoomcabine is zeer populair bij bedrijven die wellnessfaciliteiten aanbieden. Verder is de cabine volledig uitgerust met led verlichting, stoom jets en een douche. Bij Cleopatra worden de stoomcabines op maat gemaakt zodat deze perfect aansluiten bij uw onderneming. De stoomcabines beschikken over een heilzaam stoomprogramma. Stoom is gezond voor de longen. Het zorgt ervoor dat klanten dieper en beter kunnen ademen. Mensen met astma of met een allergie, ervaren meer gemak in een stoomcabine. Ook bronchitis, hoestklachten en verkoudheid verminderen door stoom. De luchtwegen worden namelijk vochtig. Stoom zorgt daarom voor verlichting bij diverse aandoeningen, maar vooral voor ultieme ontspanning! Meestal wordt er een geur aan de stoom toegevoegd. Deze aromatherapie heeft invloed op de stemming. Hierdoor kunnen klanten hun stress verminderen en raken ze meer ontspannen. Net als de sauna, is een stoomcabine zeer goed voor de weerstand. De kans op griep of verkoudheid neemt hierdoor ook af. Het is daarom goed om warm en koud af te wisselen. Klanten kunnen, na een heet stoombad, direct een koude douche nemen. Het lichaam went aan temperatuurverschillen, waardoor men minder snel kou vat.
De wellness cabine gaat alleen aan, als de klant er gebruik van maakt. Dit kan door een betaling te doen of een knop in te drukken. Aan de voorkant zit een handig bedieningspaneel met betaalmogelijkheden. Alle cabines beschikken over rustgevende kleurverlichting, een voorgeprogrammeerd programma en stoomgeuren. Na het activeren van het programma, zullen eerst de lampen aan gaan. Vervolgens zal de cabine stoom gaan produceren. Er kunnen twee klanten in de cabine plaatsnemen. Ook zal er een geurstof naar keuze vrijkomen. Dit kan eucalyptus zijn, citrus, rozengeur of een andere heerlijke saunageur. Het stomen duurt tien tot vijftien minuten. Vervolgens zullen de lampen gaan knipperen. De douche zal dan automatisch starten. Dit duurt ongeveer een minuut. Zodra de lampen uitgaan, is het programma beëindigd.

Een wellness cabine van Cleopatra


De wellness cabines van Cleopatra zijn prachtig vormgegeven en een ware aanwinst voor uw onderneming. Stoomcabines op maat kunnen helemaal aan uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Cleopatra heeft verschillende luxe uitvoeringen, zoals de Vogue line, de Sedna line en de Hammam line.

Vogue line
De Vogue line stoomcabines zijn door middel van prefab gebouwd. De productietijd bij prefabcabines is een stuk korter. Op deze cabines is het ook mogelijk om een automatisch programma te installeren. In de fabriek worden deze stoomcabines op maat gemaakt en perfect afgewerkt. Bovendien zijn extra opties op maat mogelijk. Denk aan geurstof modules, led verlichting, sensation steam en ultrasteam.

Sedna line
De Sedna line beschikt over cabines met een betegelbare muur. De comfortabele banken zijn van acryl gemaakt. Ook bij deze cabine zijn de bovengenoemde extra opties mogelijk. Deze cabine is bovendien het eenvoudigst in onderhoud. De acrylbanken kunnen makkelijk gemonteerd worden. Ook zijn deze zeer hygiënisch omdat ze eenvoudig en goed te reinigen zijn.
Hammam line
De Hammam line wordt helemaal op maat gemaakt. Alles kan worden betegeld en u kunt zelf het soort tegels uitzoeken. De basis kan verder uitgebouwd worden, waardoor u verschillende opties op maat kunt toevoegen. U bepaalt dus zelf hoe luxe u de cabine wilt hebben. Zowel bij de Sedna line als de Hammam line kunnen verschillende luxe tegelsoorten geplaatst worden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit wit marmer, zwart marmer, gouden sierwerken, diverse soorten natuursteen, mozaïek of een ander soort betegeling.

De wellness cabines van Cleopatra zijn puur gericht op luxe. Uw klanten ervaren op deze manier de ultieme spa beleving. De voorgeprogrammeerde cabines beschikken altijd over de hoogste kwaliteit en zullen zeer lang meegaan. Ook professioneel en intensief gebruik vormt geen enkel probleem.

Wilt u een wellness cabine kopen?


Bent u op zoek naar luxe wellness cabines om uw wellnessaanbod uit te breiden? Cleopatra is Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals whirlpoolssauna’s en wellness cabines. Daarbij is Cleopatra gespecialiseerd in wellnessproducten voor professioneel gebruik. Alle wellnessproducten zijn prachtig vormgegeven en uitgerust met diverse faciliteiten om uw wellness service naar een hoger level te tillen.

Heeft u belangstelling bij een van de luxe automatische wellness cabines? Laat u dan verrassen door ons veelzijdige aanbod. Heeft u vragen over de cabines of de mogelijkheden voor uw wellnessaanbod? Neem gerust contact met ons op.


nl_NLNederlands