• Sauna's
  • Infrarood
  • Stoom
  • Baden en Whirlpools
  • Spa Furniture
  • Wellness Shower
  • Cold Wellness
  • Webshop
Nederlandse producent sinds 1966

Massage Whirlpool

Top kwaliteit bubbelbaden van Cleopatra!   Op zoek naar een hoogwaardige bubbelbad die echt effect op het lichaam heeft?  Dan is een Deluxe whirlpool van Cleopatra een ideale oplossing voor u. De Cleopatra Deluxe bubbelbaden zijn top kwaliteit ligbaden uitgerust met een hoogwaardig whirlpool systeem en met de prachtige Cleo Touch bediening. Met deze bediening kunt […]
Lees meer...

Productomschrijving

Top kwaliteit bubbelbaden van Cleopatra!

 

Op zoek naar een hoogwaardige bubbelbad die echt effect op het lichaam heeft?  Dan is een Deluxe whirlpool van Cleopatra een ideale oplossing voor u. De Cleopatra Deluxe bubbelbaden zijn top kwaliteit ligbaden uitgerust met een hoogwaardig whirlpool systeem en met de prachtige Cleo Touch bediening. Met deze bediening kunt u de intensiteit en pulsatie van de behandelingen traploos aanpassen. Zo kunt u de behandeling krijgen die precies bij uw behoeftes op dat moment past.

 

De jets van de Cleopatra Deluxe whirlpools zijn vlak en uit verchroomde messing; ze zullen niet in de weg zitten en zullen jarenlang mooi blijven, ook bij intensief gebruik. De jets worden op strategische plekken in het ligbad geplaatst zodat rug, benen en/of voeten echt gemasseerd en geprikkeld worden.

 

De Deluxe whirlpool systemen kunnen op alle inbouwbaden van Cleopatra gemonteerd worden. U kunt uit 25 modellen baden kiezen: comfortabele rechthoekige baden, diepe ronde jacuzzi’s of zelf ergonomische bubbelbaden hogen tot de mogelijkheden. Al de Cleopatra Wellness jacuzzi’s zijn in Nederland met uiterste zorg gemaakt en zullen jarenlang blijven functioneren.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands