Nederlandse producent sinds 1966
Showroom en testruimte in Zaandam
Privé en zakelijke producten
Nederlandse producent sinds 1966

Vogue Mosaic Line

De Vogue Mosaic lijn is een vervolg op de Vogue line. Het verschil tussen deze twee productgroepen is de betegelbare bank welke bij deze modellen kan worden toegepast. De wanden zijn net als de vogue lijn kant-en-klaar dus aaleen aan de banken hoeft men te voorzien van mosaic. De cabines zijn op maat leverbaar en […]
Lees meer...

Productomschrijving

De Vogue Mosaic lijn is een vervolg op de Vogue line. Het verschil tussen deze twee productgroepen is de betegelbare bank welke bij deze modellen kan worden toegepast. De wanden zijn net als de vogue lijn kant-en-klaar dus aaleen aan de banken hoeft men te voorzien van mosaic. De cabines zijn op maat leverbaar en kenmerken zich door een korte opbouw en installatie tijd.

U kunt kiezen voor een vlak dak of voor een geboden dak – al dan niet uitgevoerd met een wellness douche. De indirecte verlichting langs het dak zorgt voor een intieme sfeer in de cabine.

Voorzijde van de cabine kan worden uitgevoerd met een deur met kozijn of volledig glas.

Geïnteresseerd in dit product?

Dit product verkopen wij niet online. Wij willen u graag goed voorlichten over de mogelijkheden van dit product. Voor meer informatie over dit product verzoeken wij u een afspraak te maken in onze showroom.
Lead
nl_NLNederlands